Код товару: 80657

SSD диск 2.5 1TB Team T253X2001T0C101

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Коли ваш старий комп'ютер працює повільно, чи вважаєте ви, що він знижує вашу продуктивність? Завдяки високій продуктивності і надвисокої швидкості читання і запису твердотільний накопичувач GX2 працює в 4 рази швидше у порівнянні з традиційним жорстким диском. Вона не тільки прискорює завантаження, завершення роботи і час відгуку додатків, але також володіє легкою конструкцією, зручною для перенесення. Це найбільш вдалий варіант для заміни традиційного жорсткого диска.

Твердотільний накопичувач GX2 забезпечує більш високу швидкість читання / запису даних, низьке енергоспоживання і безшумну роботу. Проблема повільної роботи більшості ПК викликана не низькою продуктивністю процесора, а низькою швидкістю читання даних на жорсткому диску. Модернізація системи за допомогою твердотільного накопичувача GX2 може вдихнути нове життя в ваш ПК, прискоривши його завантаження / завершення роботи і підвищивши продуктивність в багатозадачному середовищі.

Твердотільний накопичувач GX2 підтримує технологію енергозбереження нового покоління: DevSleep (сплячий режим пристрою). Вона забезпечує наднизьким споживанням енергії, яке відключає харчування інтерфейсу SATA, коли комп'ютер переходить в режим очікування. Вона економить заряд акумулятора і збільшує час роботи від акумулятора, дозволяючи миттєво повернутися в робочий режим.

Технічні характеристики
Бренд Team
Гарантія 36 міс.
Парт-номер T253X2001T0C101
Виробник Team
Модель 2.5 1TB
Артикул T253X2001T0C101
Тип внутрішній
Об'єм пам'яті 1 TB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс SATA 6Gb/s
Швидкість читання, макс. 530 Mb/s
Швидкість запису, макс. 480 Mb/s
Напрацювання на відмову 1м. год.
Споживча потужність 6 Вт
Також шукають SSD для ноутбука
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 36
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре