Код товару: 80353

SSD диск USB 3.1 480GB Transcend TS480GESD230C

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Поєднуючи ідеальне поєднання портативності і надійності, Transcend ESD230C - це зовнішній SSD з високою швидкістю передачі даних, що забезпечує цілісність даних. Маючи розмір кредитної карти, ESD230C поміщається в гаманець, що робить його ідеальним вибором для бізнесменів, яким необхідно взяти з собою важливі файли під час численних подорожей.

Передача даних в одну мить. ESD230C оснащений інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 і підтримує стандарт UASP (USB Attached SCSI Protocol), що дозволяє накопичувачу демонструвати передачу даних зі швидкістю до 520 МБ / с.

Компактний і легкий. Подорожуйте без нічого! Маючи розмір кредитної карти, ESD230C товщиною всього 9.6 мм ідеально поміщається в ваш гаманець або портмоне, і займає мало місця в портфелі. Покриття проти подряпин означає, що зовнішній SSD буде виглядати як новий навіть після тривалого використання. Привабливий чорний корпус виглядає стильним і практичним.

Програмне забезпечення Transcend Elite. Transcend Elite - це багатофункціональний програмний пакет, сумісний з macOS і Windows, який допомагає користувачеві працювати зі своїми файлами. ПО Transcend Elite, яке можна безкоштовно завантажити з веб-сайту Transcend, дозволяє з легкістю здійснювати резервне копіювання і відновлення, шифрування даних, а також підтримує функції хмарного резервного копіювання.

Технічні характеристики
Бренд Transcend
Гарантія 36 міс.
Парт-номер TS480GESD230C
Виробник Transcend
Модель USB 3.1 480GB
Артикул TS480GESD230C
Тип зовнішній
Об'єм пам'яті 480 GB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC
Форм-фактор portable
Інтерфейс USB 3.1 Type-C
Швидкість читання, макс. 520 Mb/s
Швидкість запису, макс. 460 Mb/s
Споживча потужність 6 Вт
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 36
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре