Код товару: 80407

SSD диск USB 3.1 480GB Transcend TS480GESD240C

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Зовнішній SSD ESD240C
Портативний твердотільний накопичувач від Transcend ESD240C має міцний металевий корпус зі сріблястим відтінком, інтерфейс USB 3.1 Gen 2 для неперевершеної швидкості передавання даних і порт USB Type-C. На додаток, ESD240C є протиударним, що підтверджується нашим суворим тестуванням.

Передавання даних в одну мить
ESD240C обладнаний інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 і підтримує стандарт UASP (USB Attached SCSI Protocol), що дає змогу накопичувачу демонструвати передавання даних зі швидкістю до 520 МБ/с.

Унікальна конструкція
Корпус зовнішнього SSD ESD240C зроблений з алюмінію і має протиударні властивості, що робить його надзвичайно портативним і надійним. Його приємна текстура покриття і сріблясте забарвлення доповнять стиль вашого ноутбука.

Чудова сумісність
На додаток до настільних і портативних комп'ютерів, ESD240C може також використовуватися з багатьма іншими пристроями, як-от ігрові приставки та мобільні пристрої, забезпечуючи високу швидкість передавання даних і велике розширення місткості.

Примітка:
1. Переконайтеся, що ваш мобільний пристрій підтримує функцію USB OTG.
2. ESD240C постачається з файловою системою exFAT. Однак деякі мобільні пристрої можуть працювати тільки із системою FAT32. Будь ласка, відформатуйте ESD240C у файлову систему FAT32 перед використанням.

Кабелі Type-A і Type-C у комплекті
ESD240C постачається з кабелями: USB Type-C і USB Type-C на Type-A, що дає змогу під'єднувати накопичувач до настільних комп'ютерів і ноутбуків, обладнаних інтерфейсами USB Type-C або USB 3.1.

Примітка: інтерфейс кабелю USB Type-C на Type-А є USB 3.1 Gen 1.

Програмне забезпечення Transcend Elite
Transcend Elite — це багатофункційний програмний пакет, сумісний з macOS і Windows, який допомагає користувачеві працювати зі своїми файлами. ПЗ Transcend Elite, яке можна безплатно завантажити з веб-сайту Transcend, дає змогу з легкістю здійснювати резервне копіювання і відновлення, шифрування даних, а також підтримує функції хмарного резервного копіювання.

Технічні характеристики
Бренд Transcend
Гарантія 36 міс.
Парт-номер TS480GESD240C
Виробник Transcend
Модель USB 3.1 480GB
Артикул TS480GESD240C
Тип зовнішній
Об'єм пам'яті 480 GB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC NAND
Форм-фактор portable
Інтерфейс USB 3.1 Type-C
Швидкість читання, макс. 520 Mb/s
Швидкість запису, макс. 460 Mb/s
Напрацювання на відмову 1.5 млн. годин
Тип поставки BOX
Споживча потужність 6 Вт
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 36
Габарити 81.4 x 33.6 x 7.5 мм
Вага 35 г
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре