Код товару: 80410

SSD диск USB 3.1 480GB Transcend TS480GESD350C

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Transcend ESD350C External
Так швидко, це дивовижно! Портативний твердотільний накопичувач Transcend ESD350C вирізняється портативністю, елегантним темно-синім силіконовим каучуковим корпусом, який міцний і стійкий проти ударів, інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 для передавання даних наступного рівня й портом USB Type-C, Ви матимете неперевершену швидкість до 1050 МБ/с.

Дивовижні швидкості передавання
ESD350C обладнаний інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 і підтримує UASP (протокол USB Attached SCSI), пропонуючи неймовірно високу швидкість передавання даних до 1050 МБ/с і перевершуючи неперевершеною продуктивністю свої аналоги. Навіть файли розміром до 20 ГБ будуть передаватися всього за 30 секунд!

Круто на дотик, круто все навколо
Transcend ESD350C вироблений з алюмінієвого сплаву для найкращого відведення тепла та захисту, працює швидко, але залишається прохолодним. Вбудований динамічний механізм термічного дроселювання і вдосконалена технологія керування теплом додатково гарантують, що ESD350C на базі PCIe забезпечує чудову довговічність і стабільність.

Елегантний дизайн проти шоку
Transcend ESD350C постачається в елегантному футлярі з темно-синього силіконового каучуку, який вирізняється підвищеною міцністю й амортизацією, і є одночасно спортивним і стильним. Із системою протиударного захисту, яка відповідає американським військовим стандартам випробувань на падіння, ви можете бути впевнені, що дані, що зберігаються на диску, будуть повністю захищені. Надзвичайно компактний і портативний, ESD350C ідеально поміщається у вашій кишені, оскільки ви берете його у свої пригоди.

Чудова сумісність
ESD350C може бути під'єднаний до настільних комп'ютерів і ноутбуків, також мобільних пристроїв на ходу й ігрових консолей, забезпечуючи надвисоку швидкість передавання даних і дуже велике розширення місткості для майже будь-якої уявної потреби.

Програмне забезпечення Transcend Elite
Transcend Elite — це розширений програмний пакет, сумісний як з MacOS, так і з ОС Windows і системою Android, який допомагає вам керувати даними. Доступно як для настільних, так і для мобільних застосунків, його можна безплатно завантажити з офіційного сайту Transcend і з Google Play Store. Transcend Elite підтримує функції резервного копіювання та відновлення, шифрування даних, синхронізації файлів, резервного копіювання в хмару й блокування диска.

Технічні характеристики
Бренд Transcend
Гарантія 36 міс.
Парт-номер TS480GESD350C
Виробник Transcend
Модель USB 3.1 480GB
Артикул TS480GESD350C
Тип зовнішній
Об'єм пам'яті 480 GB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC NAND
Форм-фактор portable
Інтерфейс USB 3.1 Type-C
Швидкість читання, макс. 1050 Mb/s
Швидкість запису, макс. 950 Mb/s
Напрацювання на відмову 1.5 млн. годин
Тип поставки BOX
Споживча потужність 6 Вт
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 36
Габарити 96.5 х 53.6 х 12.5 мм
Вага 87 г
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре