Код товару: 80595

SSD диск USB 3.1 500GB PNY SSD PSD0CS2060-500-RB

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Діставайте доступ до своїх даних у будь-який час у будь-якому місці із широкої низки головних пристроїв, обладнаних роз'ємами USB-A і USB-C, завдяки кабелям USB Type-C для роз'єму C і USB Type-C для роз'єму A, що входять до комплекту.

Портативний твердотільний накопичувач Pro Elite USB 3.1 Gen 2 Type-C належить до наступного покоління переносних накопичувальних пристроїв і може похвалитися не тільки збільшеним обсягом пам'яті, але також винятковою продуктивністю з інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 і швидкостями читання і записування, що досягають 865 МБ/с і 875 МБ/с відповідно. Характеристики цього переносного накопичувального пристрою перевершують характеристики портативних твердотільних накопичувачів попередніх поколінь, а також традиційних флешнакопичувачів USB 3.0, забезпечуючи швидше передавання даних і мобільне зберігання файлів.

Портативний твердотільний накопичувач Pro Elite USB 3.1 Gen 2 Type-C характеризується розширеними можливостями під'єднання. Діставайте доступ до своїх даних у будь-який час у будь-якому місці за допомогою широкої низки головних пристроїв, обладнаних роз'ємами USB-A і USB-C. До комплекту входять обидва кабелі: USB Type-C для роз'єму C і USB Type-C для роз'єму A. Крім того, програмне забезпечення Acronis True Image Data Protection з легкістю забезпечує резервне копіювання даних.

Портативний твердотільний накопичувач Pro Elite USB 3.1 Gen 2 Type-C має витончену алюмінієву конструкцію, яка зручно поміщається в долоні, являючи собою ідеальне рішення для тих, хто не сидить на місці.

Технічні характеристики
Бренд PNY SSD
Гарантія 36 міс.
Парт-номер PSD0CS2060-500-RB
Виробник PNY SSD
Модель USB 3.1 500GB
Артикул PSD0CS2060-500-RB
Тип зовнішній
Об'єм пам'яті 500 GB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC NAND
Форм-фактор portable
Інтерфейс USB 3.1 Type-C
Швидкість читання, макс. 865 Mb/s
Швидкість запису, макс. 875 Mb/s
Тип поставки BOX
Споживча потужність 6 Вт
Країна виробництва США
Гарантія, міс 36
Габарити 63.5 х 57.5 х 11 мм
Вага 45 г
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре