Код товару: 80871

SSD диск USB 3.2 1TB Seagate STJP1000400

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Прискорте гри. Освітіть свій світ

Якщо ви хочете витрачати більше часу на гру і менше - на очікування, зустрічайте FireCuda Gaming SSD. Це портативний твердотільний накопичувач з інтерфейсом USB-C, який прискорює завантаження і збереження даних завдяки передової технології USB 3.2 Gen2x2. А з його налаштованим світлодіодними індикаторами ви легко створите унікальне ігрове простір. Крім того, він працює з ПО Razer Chroma RGB і синхронізується з іншими периферійними пристроями з підтримкою Chroma, що зробить гру ще більш захоплюючою.

Швидкість твердотільного NVMe-накопичувача і інтерфейсу USB 3.2

Установка ігор, завантаження комп'ютера і ігрових рівнів, автозбереження - з накопичувачем FireCuda Gaming SSD все це буде відбуватися набагато швидше. Саме для цього продуктивність твердотільного NVMe-накопичувача використовується в поєднанні з технологією USB 3.2 Gen 2x2. Результат? Неймовірні швидкості до 2000 МБ / с і абсолютно безперервний ігровий процес.

Світлодіодне підсвічування для настрою

У будь-якій грі важлива атмосфера. І тепер, завдяки настроюється підсвічування накопичувача FireCuda Gaming SSD, ви можете легко створити будь-яку. ПО Seagate Toolkit з комплекту поставки допоможе підібрати відповідні кольори і режими і навіть синхронізувати їх з підсвічуванням док-станції FireCuda Gaming Dock. І це ще не все. FireCuda Gaming SSD працює з ПО Razer Chroma RGB і синхронізується з іншими периферійними пристроями з підтримкою Chroma, що забезпечить ще більше занурення в гру.

Зовнішній твердотільний накопичувач з інтерфейсом USB-C, який можна брати з собою куди завгодно

Компактний, легкий і стильний твердотільний накопичувач FireCuda Gaming SSD стане відмінним доповненням до першокласної ігровий системі: для більшої надійності його міцний алюмінієвий корпус забезпечує ефективне відведення тепла, а підключення через порт USB усуває потребу в зовнішньому джерелі живлення.

Технічні характеристики
Бренд Seagate
Гарантія 60 міс.
Парт-номер STJP1000400
Виробник Seagate
Модель USB 3.2 1TB
Артикул STJP1000400
Тип зовнішній
Серія Firecuda
Об'єм пам'яті 1 TB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC
Форм-фактор portable
Інтерфейс USB 3.2 Type-C
Швидкість читання, макс. 2000 Mb/s
Швидкість запису, макс. н.д.
Споживча потужність 6 Вт
Країна виробництва Тайвань
Гарантія, міс 60
Габарити 104 х 52 х 10 мм
Вага 100 г
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре