Код товару: 80960

SSD диск USB 3.2 2TB WD WDBAGF0020BRD-WESN

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.

Western Digital Black AN1500 - це SSD накопичувач для блискавичного ігрового процесу, складних задач і професійної діяльності.

Забезпечує неймовірну швидкість з мінімальними зусиллями, має RGB-підсвічування і радіатор для відведення тепла. Швидкість читання досягає 6500 МБ / с, а швидкість запису до 4100 МБ / с, що скорочує час завантаження.

Вільний простір на 4 ТБ дозволяє зберігати всю необхідну інформацію для роботи, а також колекціонувати всі улюблені ігри.

Підключається до слоту розширення PCIe, не вимагаючи зовнішнього живлення або кабелів. Завдяки підьтримці RGB підсвічування стане гарною прикрасою для системи. Може використовуватися у прозорих корпусах і вдало доповнювати геймерський арсенал. Синхронізується з ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light або Razer Chroma RGB.

Охолоджується за допомогою радіатора, який відводить тепло і підтримує високий рівень продуктивності. Для управління компонентом передбачена утиліта WD_BLACK Dashboard, яка дозволяє вам контролювати стан накопичувача та оптимізувати продуктивність в ігровому режимі, щоб ви працювали на повну потужність під час інтенсивних ігрових сесій.

Технічні характеристики
Бренд WD
Гарантія 60 міс.
Парт-номер WDBAGF0020BRD-WESN
Виробник WD
Колір чорний
Модель PCI-Express 1TB AN1500
Артикул WDS100T1X0L
Тип внутрішній
Об'єм пам'яті 1 TB
Тип флеш-пам'яті 3D TLC
Форм-фактор PCI-Express
Інтерфейс PCI-E 3.0 (x8)
Швидкість читання, макс. 6500 Mb/s
Швидкість запису, макс. 4100 Mb/s
Споживча потужність 6 Вт
Країна виробництва США
Гарантія, міс 60
Габарити 176 х 72 х 13 мм
Вага 210 г
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре