Код товару: 81107

SSD диск 2.5 250GB Samsung (MZ-76E250B/KR)

  • 0 грн

  • Немає в наявності
Доставка ... Доставка ...
Оплата ... Оплата ...
Гарантія ... Гарантія ...
*Зображення товару на сайті може відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару та не несе ніякої технічної інформації щодо товару.
SSD, якому можна довіряти
Накопичувач Samsung 860 EVO являє собою найбільш продаваний у світі накопичувач SATA SSD. Спеціально розроблений для мейнстримівських ПК і ноутбуків, що використовує технологію V-NAND і надійний контролер із налагодженим алгоритмом, цей накопичувач є найшвидшим SSD. Він виготовляється в широкому діапазоні форм-факторів для сумісності з більшістю хост пристроїв.
Покращені робочі характеристики
Швидкості читання й записування відрізняються дивовижною стабільністю навіть під час найвищих навантажень і під час використання багатозадачного режиму. Швидкість послідовного читання й записування накопичувача 860 EVO з використанням інтелектуальної технології записування (Intelligent TurboWrite) досягає дуже високих показників.
Покращена надійність
Зберігайте й обробляйте 4K-відео і 3D-дані за допомогою новітніх програм і не турбуйтеся про збереження даних. Ресурс накопичувача із записування (TBW *) у 8 разів перевищує аналогічну характеристику попередньої моделі накопичувача — 850 PRO SSD. Новітня V-NAND технологія забезпечує тривалий робочий ресурс.
Smart-сумісність
Оцініть переваги збільшення швидкості комунікації SSD з вашою хост-системою. Налагоджений ECC* алгоритм і новий MJX контролер мають вищу швидкість роботи, а команда queued trim, що працює більш ефективно, забезпечує поліпшену сумісність з ОС Linux. Вдосконалені технології забезпечують поліпшену сумісність накопичувача 860 EVO з вашою комп'ютерною системою.
Технічні характеристики
Бренд Samsung
Гарантія 60 міс.
Парт-номер MZ-76E250B/KR
Виробник Samsung
Модель 2.5 250GB
Артикул MZ-76E250B/KR
Тип внутрішній
Серія 860 EVO
Об'єм пам'яті 250 GB
Тип флеш-пам'яті V-NAND 3bit MLC
Форм-фактор 2.5
Інтерфейс SATA 6Gb/s
Швидкість читання, макс. 550 Mb/s
Швидкість запису, макс. 520 Mb/s
Напрацювання на відмову 1.5 млн. годин
Тип поставки BOX
Споживча потужність 6 Вт
Також шукають SSD для ноутбука
Країна виробництва Південна Корея
Гарантія, міс 60
Габарити 100 x 69.85 x 6.8 мм
Вага 51 г
Відгуки (0)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре